Nosaltres

Nosaltres

El BUFET PROFESSIONAL D'ADVOCATS, ha estat creat per treballar en les activitats de la gestió i administració de finques, tant pel què fa referència a l'administració de comunitats de propietaris, l'administració de comunitats d'arrendaments, i l'àmbit de les assegurances immobiliàries, incloses totes les gestions d'assessorament complementàries a les activitats ressenyades.

La nostra oficina, on trobarà a tots els nostres professionals per tal de facilitar-los el millor assessorament, es troba ubicada a Vic, al Carrer Jacint Verdaguer, número 16, 1er. pis, Despatx 2, i pretén donar els serveis esmentats a tota la comarca d'Osona i Vallès Oriental.

 

BUFET PROFESSIONAL D'ADVOCATS, compta amb professionals inscrits al Col·legi d'Administradors de Finques, a l'Associació Professional d'Experts Immobiliaris, al Col·legi de Corredors d'Assegurances, als Col·legis Professionals d'Advocats de Vic, Barcelona, Girona, Madrid, Granollers, ..., que ens permet gaudir d'una base d'informació completa i actualitzada de totes les novetats que van apareixent en el sector immobiliari i la resta de sectors que es troben en relació amb el mateix, obtenint, al mateix temps, avantatges que són tramesos a tots els nostres clients.

La nostra filosofia és la constància en el bon servei i la seriositat en la nostra feina, intentant donar sempre les màximes facilitats als nostres clients, pensant sempre en treballar perquè el bon funcionament de la Comunitat de Propietaris sigui una realitat .

Menu Principal