Nosaltres

Nosaltres

El BUFET PROFESSIONAL D'ADVOCATS, ha estat creat per treballar en les activitats de la gestió i administració de finques, tant pel què fa referència a l'administració de comunitats de propietaris, l'administració de comunitats d'arrendaments, i l'àmbit de les assegurances immobiliàries, incloses totes les gestions d'assessorament complementàries a les activitats ressenyades.

La nostra oficina, on trobarà a tots els nostres professionals per tal de facilitar-los el millor assessorament, es troba ubicada a Vic, al Carrer Jacint Verdaguer, número 16, 1er. pis, Despatx 2, i pretén donar els serveis esmentats a tota la comarca d'Osona i Vallès Oriental.

 

BUFET PROFESSIONAL D'ADVOCATS, compta amb professionals inscrits al Col·legi d'Administradors de Finques, a l'Associació Professional d'Experts Immobiliaris, al Col·legi de Corredors d'Assegurances, als Col·legis Professionals d'Advocats de Vic, Barcelona, Girona, Madrid, Granollers, ..., que ens permet gaudir d'una base d'informació completa i actualitzada de totes les novetats que van apareixent en el sector immobiliari i la resta de sectors que es troben en relació amb el mateix, obtenint, al mateix temps, avantatges que són tramesos a tots els nostres clients.

La nostra filosofia és la constància en el bon servei i la seriositat en la nostra feina, intentant donar sempre les màximes facilitats als nostres clients, pensant sempre en treballar perquè el bon funcionament de la Comunitat de Propietaris sigui una realitat .

Serveis

TASQUES QUE PODEM PORTAR A TERME COM A ADMINISTRADORS DE LA COMUNITAT DE PROPIETARIS:

 

D'acord a l'última reforma de la vigent Llei de Propietat Horitzontal, portada a terme per la Llei 8/1999, de 6 d'abril i, sobretot, la Llei 5/2006, de 10 de maig, del Llibre Cinquè del Codi Civil de Catalunya, correspon a l'Administrador de la Comunitat de Propietaris:

 

1.- Prendre les mesures convenients i fer els actes necessaris per a conservar els béns i el funcionament correcte dels serveis de la comunitat.

2.- Vetllar perquè els propietaris compleixin les obligacions i fer-los els advertiments pertinents.

3.- Preparar els comptes anuals de l'exercici precedent i el pressupost.

4.- Executar els acords adoptats per la Junta de Propietaris i fer els pagaments i cobraments que corresponguin.

5.- Decidir l'execució de les obres de conservació i reparació de caràcter urgent, de la qual cosa ha de donar compte immediatament a la presidència.

6.- Pagar, amb autorització de la presidència, les despeses de caràcter urgent que poden ésser a càrrec del fons de reserva.

A més, nosaltres ens comprometem a vetllar de forma seriosa i constant pel bon funcionament de la Comunitat de Propietaris, gestionant-la i assessorant-la en qualsevol qüestió que afecti el seu bon tarannà, tenint sempre en compte el que beneficia a la Comunitat, entesa com a col·lectiu, però atenent qualsevol queixa, avís o suggeriment particular que rebem. Intentem també acostar posicions en tots aquells temes que puguin afectar la bona convivència entre els veïns, evitant que petites desavinences esdevinguin grans problemes de difícil solució amistosa.

Dins les nostres tasques com a Administradors de la Comunitat, mantenim sempre informats al President i a aquells membres de la Junta de Propietaris que hi estiguin interessats sobre:

 

- Les gestions fetes i el seguiment portat en relació a les avaries o sinistres que hi hagin hagut.

- El seguiment fet respecte al pagament de les quotes de la Comunitat pendents de pagament, evitant les llargues morositats.

- L'estat dels ingressos i les despeses de la Comunitat i el compliment i el seguiment del pressupost aprovat.

- La normativa aplicable pel què fa referència al manteniment dels elements comuns de la Comunitat i el seu ús per part dels copropietaris.

- La normativa municipal que regula la correcte convivència entre els veïns.

 

ALTRES SERVEIS:

 

Així mateix, desde les nostres oficines ubicades a Vic, al Carrer Jacint Verdaguer, 16, 1er. Despatx 2, dedicades també a l'assessorament laboral, fiscal, comptable, jurídic i immobiliari, i composades per professionals de tots els àmbits (advocats, economistes, assessors fiscals i laborals, corredors d'assegurances, experts immobiliaris...) els oferim els serveis de tramitació i confecció de nòmines i seguretat social, tramitació de pensions i subsidis de la Seguretat Social, seguiment de comptabilitats i de liquidacions trimestrals a Hisenda acompanyat per tot l'assessorament fiscal i comptable necessari, assessorament jurídic en tot els àmbits: laboral, fiscal, administratiu, civil, penal, processal...que comporten els serveis entre d'altres de confecció i tramitació de qualsevol tipus de documentació jurídica, presentació i seguiment de la concessió d'instàncies a l'Administració, sol·licituds de permisos administratius, confecció de tot tipus de contractes, assessorament i seguiment de plets en qualsevol àrea jurídica....Complementat amb els nostres serveis en l'àmbit de la compra-venda immobiliària, i l'assegurança.

Tot l'exposat ens permet oferir-vos entre d'altres serveis els següents:

- Portem el control i la gestió de la contractació dels serveis de persones a la Comunitat (ex. Serveis de neteja, serveis de vigilància, serveis de manteniment de les instal·lacions...).

- Custodiem tota la documentació que fa referència a la Comunitat: llibres d'actes, de l'edifici, pòlisses d'assegurances, contractes laborals, contractes de serveis....).

- Cerquem els millors serveis als millors preus per la Comunitat de Propietaris, demanant, prèviament, i comparant sempre, els pressupostos subministrats.

- Preparem tot el que fa referència als comptes de la Comunitat per tal presentar-los a les reunions.

- Preparem i fem arribar als copropietaris les convocatòries de reunió.

- Assistim a les reunions i redactem les actes que s'aixequin.

- Us facilitarem un codi, mitjançant el qual, a través de la nostra pàgina web, podreu accedir, via on-line, a la vostra Comunitat (comptabilitat, pressupostos, circulars, legislació més important, ...).

 

 

Sample Content

Integer varius tempor auctor. Etiam fringilla venenatis mollis. Duis ullamcorper massa eu sapien fringilla consequat. Aliquam nec ligula mi, quis tincidunt odio. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum rutrum dui eros. Praesent nec nibh diam.

Proin augue risus, molestie at dictum quis, viverra non ipsum. Praesent lacus dui, euismod ut mollis vel, lacinia vel arcu. In commodo arcu vitae velit elementum a luctus nibh mattis. Ut vel turpis eros. Nam mattis velit sed nibh scelerisque in bibendum felis sodales. Vivamus ornare pellentesque pellentesque. Nullam dignissim semper quam nec mollis. In vel lacus lectus, ac tristique leo.

Aenean venenatis egestas iaculis. Nullam consectetur condimentum dolor at bibendum. Nulla in enim quis ipsum pulvinar imperdiet vitae nec velit. Donec non urna quam. Aliquam congue magna nec risus iaculis posuere. Vivamus bibendum interdum molestie. Sed libero risus, varius eu dictum ac, pharetra ac elit. Curabitur a nibh id ipsum sagittis blandit. Morbi cursus commodo leo quis rhoncus. In nec purus magna, id porta enim. Donec pulvinar aliquet vulputate. Donec sit amet justo sit amet ipsum posuere imperdiet id sed magna.

Sed ultricies condimentum augue, sed congue erat dapibus nec. Etiam quis tempor nibh. Vestibulum urna dui, sodales ut ornare vitae, porta non augue. Curabitur nunc ipsum, facilisis nec luctus blandit, luctus at sem. Vestibulum pharetra augue vitae orci mollis scelerisque. Quisque gravida diam vel mauris ultricies ac faucibus turpis volutpat. Maecenas augue elit, rutrum pharetra mattis ullamcorper, commodo varius enim. Phasellus dapibus mattis ipsum sit amet tincidunt. In hac habitasse platea dictumst. Sed nisi dolor, ullamcorper eget pretium molestie, commodo non dolor. Praesent volutpat aliquet neque ut bibendum. Pellentesque tincidunt tortor non ipsum venenatis ultricies.

Proin at justo eu orci condimentum ornare sed pellentesque orci. Duis nec interdum massa. Proin porta semper enim, sit amet condimentum lorem interdum non. Etiam vel sodales tellus. Nullam vulputate luctus sapien, in feugiat arcu pulvinar vitae. Phasellus risus orci, posuere non fringilla nec, placerat sit amet mauris. Mauris a sem turpis, vitae hendrerit risus. Mauris suscipit, purus ac ornare elementum, enim dolor convallis mauris, sit amet convallis urna metus at leo. Curabitur eget nisl a risus suscipit auctor. Ut a ultrices lectus. Pellentesque sed justo magna. Donec congue mi id odio sodales tincidunt. Integer cursus leo in libero imperdiet ac pharetra tortor venenatis. In nec purus at justo adipiscing condimentum.

Menu Principal