Inici

Oferim

Media

Xavier Enrich al 9TV

L'administrador de finques, Xavier Enrich i Gelabert, va apareixer el passat 17 de juny el programa "La Terrassa" explicant la nova llei d'arrendaments urbans aplicada desde el passat 6 de juny. 

Portal Comunitats

 PortalComuni


Accedeix a la teva comunitat

Mitjançant el "Portal Comunitats" podrà coneixer l'estat de la seva comunitat a qualsevol hora del dia. Aqui disposes de diferents eines i informació útil referents a la teva comunitat.

 

Entrar

Benvinguts

benvinguts Benvinguts a Xavier Enrich, Administrador de Finques. Volem donar-vos una cordial salutació i agrair-vos la possibilitat de donar-nos a conèixer a través del nostre portal, fent-vos saber que ens teniu a la vostra disposició per a qualsevol consulta o servei que necessiteu, i on un equip professionals en administració de finques us donarà el suport global en la gestió de la vostra comunitat, des d'una petita finca fins a una macro comunitats de propietaris.

 

L'administració de la vostra Comunitat de Propietaris és la més important i requereix dedicació, rigor i transparència, i aquestes són les icones de la nostra gestió, per tal de donar el millor rendiment a casa vostra. No dubteu a contactar amb nosaltres.